Vilodag

Första vilodagen här i Valkenburg kunde inte börja bättre. Tog sovmorgon och inväntade att temperaturen skulle stiga till lite mer humana grader. Campingen jag sov på låg precis längs med banan och det var inte fel att sitta där och äta frukost. Härligt att sitta där och se flera hundra cyklister cykla förbi bara några meter ifrån, landslag och motionärer i blandade skurar. Klockan två var det dags för dagens enda start nämligen damer junior. Träffade även idag Kalas/Original gänget med Thor i spets och blev mycket bra bemött. Öl och mat serverades och jag fick en snus vilket jag längtat efter i en hel vecka:-) Norge tog sin andra medalj idag då en av tjejerna lyckades spurta in på en andraplats. Nu ska jag cykla ner till centrum och få tag på något att äta. Fler rapporter kommer till helgen och vi får hoppas att det fina vädret håller i sig till skillnad från i Göteborg:-(

20120921-181255.jpg

20120921-181309.jpg

20120921-181317.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>