Fixar lite i Ankara

För att känna mig riktigt trygg inför äventyrets överlevnad/fortsättning var jag idag i Ankara och trixade lite. Rapport om senaste dagarna kommer om någon dag. Fick en helt underbar bonus i Istanbul bland annat. Just nu kör jag stenhårt med siktet inställt på Cappidocia där jag ska möta Iranska mästaren i mtb XC. Har en känsla av att det kommer bli äventyrets hittills häftigaste stop. Jo en sak till när jag ändå skriver, tusen tack till Birgitta på Svenska ambassaden i Ankara och rätta mig om namnet blev fel. 20121030-172420.jpg

18 reaktion på “Fixar lite i Ankara

 1. Hej Marcus,
  Det var jättetrevligt att träffa Dig idag. Det är inte varje dag man får en passkund som kommer på cykel – från Sverige!!
  Birgitta

   • My pleasure! Och idag står det om Dig även på UD:s intranät.
    Hoppas Du får det bra i Kappadocia, helt fantastiskt landskap.
    Take care.

    • Haha va roligt, jag laddar för fullt för Cappadocia imorgon. Kom hit till Nevsehir vid lunchtid och vilar nu ut hos min Iranska vän. Ska bli spännande och jag håller tummarna för att vädret blir bra även imorgon.

 2. Hej Marcus,
  Kul att det går bra för dig. Synd att jag inte visste att du skulle cyckla via makedonien och min hemstad vid den dammen på bilden (Diber). Där hade du kunnat ha det lite festligt med mina vänner.
  Men nu är du inte där så lycka till med resten av ditt äventur..,

  • Satan är du från Makedonien det skulle jag aldrig kunna gissa. Riktigt härligt och vackert land måste jag säga. Vi syns kanske till våren:-)

 3. Du är HELT fantastisk. Vilken styrka både mentalt och fysiskt!!!
  Det är SÅÅ kl att läsa allt du skriver och få vara medpassagerare på långt håll. Hela familjen engagerar sig i ditt äventyr.
  I örebrotrakten är det ganska kallt, grått och typisk höst. Snön ligger i luften varje dag och planeringen här hemma gäller mest vilka dagar vi inte skall stå på skidor från januari till mars.

  Var rädd om dig och njut varje dag!!!!!
  Kramar till dig från alla oss!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>