14 reaktion på “Facebook

 1. Vilka härliga människor du har träffat, ser verkligen vilken vänlighet det finns i världen oxå. Ser fram imot att se hur det ser ut i resten av Iran. Har en arbetskamrat som är från Iran och som också tycker det ska bli roligt att få se bilder från Iran. Ta hand om dig,tänker på dig hela tiden kram.

  • Tja Stefan fan kul att du hittat hit. Jag kommer köra söderut i Iran ner till Bandar Abbas och där ta båt till Dubai. Från Dubai flyger jag sedan till Mumbai vilket blir ett äventyr i sig. Hoppas allt flyter på bra för dig.

 2. Tjenare! Fan va bra du kämpar. Riktigt gött att höra att du inte ger dig när det är hårda dagar. Det är ju inte det man kommer ihåg! Hemma regnar det och jag sitter i skolan fortfarande (22:20). Xjobb som ska bli klart inom kort. Äventyr lockar mer =) Ha en grym fortsättning!

  • Så sant så sant Viktor, dom jobbiga stunderna sållar man på något konstigt sätt bort och kvar blir dom härliga stunderna.

 3. Njut varje dag av vad du gör – även om det är slitigt. Unna dig lyx vid nästa mål. Hoppas att du har möjlighet att ta vara på alla möten med fantastiska människor.

  Tänker på dig och njuter av att få vara en liten liten del av din resa.

  Kämpa-på-Kram till dig!!!!

  • Tack Monica. Jag försöker njuta så mycket jag kan och träffar väldigt mycket människor och alla möten har varit positiva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>