10 reaktion på “Taj Mahal

 1. Otroligt kul att få följa dig på det här viset. Det här äventyret kan bli en bra bok i framtiden. Du behöver bara föra in en bad guy och nåt objekt du letar efter. ”Sökandet efter den röda kamelen!”

  Trampa på, kanske med Kraftwerk i lurarna?

 2. Hej Marcus det ser härligt ut , du verkar ha fint väder eller hur? ha en fortsatt bra tripp till nästa mål. Kram moster Gunnel

  • Hej igen , gott att du är på benen igen.Härliga bilder du sänder oss,du är då med om hel del saker, en hel del strapatser oxå, men du kanske inte skriver om allt. Det är gott att veta att allt är bra med dig och det går enl. planerna. Ha det så bra och krya på dig.Kram moster

 3. Hej Mackan,
  Roligt att se alla dina bilder och läsa dina berättelser. Tycker du skall vara glad över att det är din cykel som indierna vill smeka och inte ditt blonda hår. Du kanske kan lägga en fis och de kommer skingra sig? Katmandu blir nog riktigt vackert, har sett många fina bilder därifrån. Passa på att vandra någon dag i bergen också.
  Ser fram emot när du kommer hem.

 4. Hej igen vad har du på fatet Marcus ? Det ser ut som en skata , jag bara undrade. Du har det bra du som är i värmen , här har det snöat nästan hela dagen , kallt är det oxå, så har du en plats på pakethållaren så kommer jag.Ha de bra. moster

  • Det var en helt underbart god chokladkaka med två glasskulor kära Moster. Hoppas i har repat er efter gårdagens kalas/fest.

 5. Hey marcus… dont understand a word u written.. but reallly happy to see u happy around india.. hope u having fun and soaking in the experience :)
  Have a good time onwards.. looking forward to more posts from u!
  Hejdo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>